onsdag 24 juni 2009

2 dar kvar....

.....ungefär 32 timmar kvar detta året som jag är 31 år.. får lite smått ångest för att man inte kanske har hunnit med allt man vill göra... eller åstadkommit det man skulle....och nu är det kanske lite sent att tänka på det iofs...men jag har ju resten av mitt liv på mig... så jag kanske inte ska se så negativt på det utan se alla möjligheter jag har framför mig...vad jag faktiskt har lyckats med detta året... hur mycket jag har vuxit som människa både privat och i mitt yrke.. just nu e jag ju faktiskt rätt grym på jobbet... ja jag vet man ska ju inte vara ego.. men jag har ju faktiskt anledning till det för jag har ju vunnit 2 veckor i rad på min avdelning... denna månaden har jag ju haft bäst totala försäljning på mina drycker... en tävling som pågår hela månaden... och jag e bäst i Sverige i axfood koncernen.. så ja.. jag kan vara lite kaxig ;) lite stolt..med all rätt!

Även om det finns saker just nu som gör mig lite deppig och frustrerad... jag kan inte riktigt göra så mycket åt en del av det... men andra kan jag jobba på lite.. försöka göra dom till något bättre för mig.. för att jag ska må bra... för att lösa situationen på bästa sätt.. om det nu går... allt går ju inte alltid att lösa... olika i olika situationer... en av dom går nog dessvärre inte att ändra på... kommer alltid att vara det svart fåret där... men börjar så smått acceptera det... och tar inte så hårt på det längre...även om det känns i hjärtat när man blir förbisedd... men tack och lov för dom underbara människorna som verkligen ser mig... för den jag är och accepterar mig...som inte försöker ändra mig till något jag inte är...eller ska bli för att dom ska må bättre själva... Jag är jag och jag e freakin awesome!! Accept it or move on!!!

2 kommentarer:

  1. Snart gammal tant ju! Kramen

    SvaraRadera
  2. Ja det var ju kul att jag missade din dag du som brukar missa min! Grattis i efterskott vännen och hoppas du fortfarande är lika tokkär!
    Kramar Irene

    SvaraRadera