lördag 14 februari 2009

kärlek för mig..

Min alla hjärtans dag har vart helt underbart bra...och nu väntar ni er väll att jag ska berätta om hur romantisk och gullig och allt sånt där kärlekstjafsig den vart... men icke... kärlek för mig just nu är mina vänner både gamla och nyfunna, mina älskade små kissar...marabou chocklad kakan som ligger och stirrar på mig vid datan... att ha en bra dag på jobbet, lyssna på musik, sjunga grym singstar...jill konserten m min barndomsvän, Prata i telefon, filmer.. helst m någon söt tjej ...spela massa fotboll...längtar till sommaren då man får spela på gräs och slänga sig :)

Kom fram till att alla hjärtans dag är en rätt bra dag att jobba för folk e på så bra humör och hur trevliga som helst.. så det har inte vart några otrevliga överaskningar alls.. fick be om ursäkt till en liten alkis gubbe som tyckte att jag var för glad... var ju verkligen inte min mening att vara för positiv.....bad iaf om ursäkt.... tror han fatta att jag var sarkastisk....han förstog iaf svenska o d e ju ett plus :) Så inga utbrott och jag slapp bli kallad kärringjävle idag *L*

Blev dock lite smått besviken när jag kom hem och tittade på slagern.. tycker att kristian luuk gjorde ett bättre jobb förra året.. vet inte men jag kände att Mede var lite för "läsa innantill" och d e ju lite tråkigt och inte så spontant.. sen förstår jag ju att man inte kan lära sig alla repliker utantill men iaf några..jeje...men HEAT var ju grymma.. så d får bli dagens låt helt klart!!! Ser fram emot när man kan ha den på mobilen.. då får jag väll höra igen att jag har konstig musiksmak ;) ena låten e smurftekno, andra hårdrock, följt av en ballad och sist men inte minst slager.. ja d e visst konstigt enligt vissa...shit the same.. jag gillar d jag gillar och e väll rätt van vid att folk inte förstår mig ändå.. enligt mitt horoskop så e ju jag en " seriously missunderstood person"...och det ligger nog något i d... än har inte någon förstått sig på mig helt o fullt.. en person har kommit mig riktigt nära... några e väll på väg en bit...men ingen har kommit in ändå in.. tur e väll d för jag skulle tagit allt jag hade och sprungit utav bara h-vete :/

Så här på alla hjärtans dag så får jag väll ändå passa på att skicka en kram till alla mina underbara vänner... ingen nämnd och ingen glömd, ni finns alla i mitt hjärta och betyder massor för mig!

Vill skicka 2 speciella kramar till 2 bra vänner just nu.. en till Evisen och en till Tess.. ni e underbara!! KRAM på er båda och tack för att ni finns där!!!

1 kommentar:

  1. Hjärtegumman! Du betyder mkt för mig med! Glad jag har dig som vän! Krama om

    SvaraRadera