tisdag 10 februari 2009

Jaha.. ska man vara något i den här världen så ska man tydligen ha en blogg och skriva om allt som händer och fötter i ens liv och hur man ser på allt mellan himmel och jord... så då ska ju inte jag vara sämre än att jag tänker vara någon och dela med mig lite av mitt liv som jag lever det och ser på saker och ting!


Just nu rullar det på och jag trivs rätt okej faktiskt, har några människor i mitt liv som gör mig extremt glad i själen, ni vet vilka ni är och vet ni inte det så tillhör ni inte dom *L* Men tack ni som vet vilka ni e.. ni e grymma och jag älskar er alla! På olika sätt :)


Dagens höjdpunkt idag, snabbt bredband *ler, bara ler* Hur har jag klarat mig på fjuttiga 0,25 eller vad jag nu hade igår..har redan glömt av vilken hastighet..hehe... 10mbit is the shit.. behöver ju inte ens klicka på musen *me like* innan det händer någe :)


Sen finns ju det höjdpunkter av alla dess slag, vackra människor.. som T, Underbart begåvade musikaliska människor som man bara blir kär i deras stämma.. köpa skivan :)

Grymt bra vänner som bara gör allt för att peppa en, spelar ingen roll hur dom själva mår så finns dom där för en.. och det är ju jag evigt tacksam för!

Vänner vad hade man gjort utan dom?


Bäst låt just nu... och sen flera dagar...och förmodligen flera framöver :)


-The second you sleep med Saybia ;) kan inte lyssna nog på den... har även fastnat för en låt från melodifestivalen... ja jag vet.. slagerbög e jag :) även om jag e Flata..hehe

-Nina Söderquist- Tick tock... lite grymt rockigt nice :)


sova kudden kanske?!?!


Puss och kram på er alla där ute i nätdjungeln :)

1 kommentar:

  1. Välkommen till bloggvärlden hjärtat! =) Kramen

    SvaraRadera