söndag 22 februari 2009

Ja då var d väl dax att blogga lite igen... jag kan säga att jag har aldrig vart så trött och samtidigt så pigg på en och samma gång.. kan d ha m att jag sovit hela 8-9 timmar på två dygn och att jag precis fått i mig min älsklingsdrog..just d.... COLA! :)
Har vart två händelserika och trevliga dagar... började med utgång i fredags, lite groggande här hemma i gettot med K innan man kom in till stan och möte upp gänget..Kimmis, Sanna, Mr. Roberto och Disney Tomas och där vidare till någon Irlänsk pub jag inte kommer ihåg vad den heter... den var inte så viktig.. var väl mest utanför och tjöta med en kul filur..nina som senare följde med oss till gretas.. the plays to be when ur gay and proud.. eller nåt i den stilen :) faasiken va kul det var.. har nog inte dansat så mycket på väldigt länge... trevligt sällskap, mycket trevligt sällskap!! ;) Tack K för att du finns för mig.. du otroligt underbar människa!! Löv ya!

Jag säger som the beastie boys...."you gotta fight for your right to Party!!!"


Lekte lite kock igår kväll för sötaste Tess, och även om d e svåra tider för dom stackars studenterna så tror jag nog att d var uppskatat ändå.. fast studenter e ju inte så picky...så länge d går att tugga o svälja och d inte kommer upp så funkar d...hehe...mene... några gamla bilder, en hel del crappy techno, massa gardell, skratt så man fick ont i ansiktet och få antal sovda timmar senare sitter jag här framför dumburken igen och försöker varva ner för att kunna klara av kommande vecka..ska bara se hur jag får ihop allt.. jeje d är ett bekymer senare.. men nu e d tvätten som gäller och sen slappa o sova lite kanske..

Tack för en himla bra helg! Med eller utan drama...helst utan men som någon sagt innan.. man får inte allt här i världen! :)

Läste något i en himla rolig bok Tess hade.. ett citat... gick något som så här...

"Vad är det för skillnad på ett batteri och en man? Batteriet e positivt!"

Tack girlsen för att ni är underbara! Kram på er! Löv ya!

2 kommentarer:

  1. Hmm, menar du att vi studenter äter allt vi kommer över?? :D Tack snälla för underbar mat o sällskap o skraffnattet! Kramen

    SvaraRadera
  2. skraffnattet.. e d blekingska.. kompis prata svenska m mig :) jag inte förstå! ;) ja ni studenter äter allt som serveras...nästan ;)

    SvaraRadera