tisdag 4 augusti 2009

uppdatering från fjollträsk!!!

Jag är verkligen inte bra på att uppdatera min blogg... har vart väldigt lat får jag erkänna.. men har liksom inte så mycket lust att sitta vid datan när jag kan kramas med mitt hjärta, då väljer jag ju att kramas :) Vi har nu spenderat 4 HELA veckor med varandra och dom har vart fyllda med massa skoj, en liten resa till Sandviken och umgås med Mias mamma....helt underbart var det...huset är hur mysigt som helst... ligger på en ö vid namn bosön... fråga mig inte vad vattnet heter.. men det är inte så långt ifrån Ockelbo.. där Victorias Daniel kommer ifrån.. ja om det nu ska vara märkvärdigt ;) Dagarna var fyllda av galenskap, mest från mia och hennes mamma.. dom två kan man ju inte ha i möblerade rum.. tur att vi varvade m spel, mat och badanden.. även om det inte var helt varmt.. men väldans mysigt. Det fanns ingen "riktig" toa eller dusch så det var lite som att vara scout igen.. baja maja och bada i vattnet.. men det funkar.. kanske inte att bo där hela tiden.. men helt okej.. utsikten och läget gjorde det så mysigt att man glömmer av d.
Vad har vi mer hunnit med? Jo jag har shoppat en hel del.. tack gode gud för skattepengarna :) men det var ju lite behövligt.. kul med lite nytt :) Hela denna veckan har vart fylld av PRIDE aktiviteter.. har vart inne varje dag utan tisdagen.. har vart så himla kul, har träffat vänner som jag inte sett på väldigt länge. Kul kul.. Har sett några riktigt grymma shower.. dom som jag kommer komma ihåg är ju 3 st....eller nä 4st efter igår... Nanne grönwall är ju grym!!! Vilket energi knippe... men dom som sticker ut mest är ju mina två favoriter.... Sarah Dawn Finer och Jill Johnson... trodde jag skulle dö... men nu har jag ju sett dom live bägge två... helt underbart!!! Det bästa av allt var att stå där med min älskling.. var i himmelriket.. kunde inte blivit mycket bättre! Tack hjärtat, du är underbar!!! Den 4de artisten får helt enkelt bli E-type....har sett honom innan när jag var tonåring... och han är en riktig entertainer.. helt underbar m publiken... gillar ju hans låtar så det var en av favisarna!

Priden har vart fylld av glädje, en hel del onda fötter efter allt man gått överallt... men helt värt d... paraden var nog höjdpunkten följt av slagerkvällen.. gick med Mats "colour of love" som gick m Rfsu.. vilken upplevelse... ska definitivt göra om det nästa år.. längtar redan och funderar smått på vad man ska hitta på för något galet då... vi ska iaf vara bättre organiserade och inte stå till 3-4 på natten innan och göra t-shirtarna... kanske ska köpa något till nästa år rentav... fast det blir ju mer personligt och unikt när man gör något själv... och mer kul... har haft så mycket kul!

Semestern lider mot sitt slut och jag vill verkligen inte tillbaks till Götet... vill vara här hos mitt hjärta.. kommer sakna ihjäl mig efter henne så att jag inte kommer veta vad jag ska ta mig till... känner mig hel när jag e i hennes närhet... vill inte vara ifrån henne för länge... får för ont i mitt hjärta bara vid tanken av alla timmar, minuter och sekunder som bara springer iväg från oss.. gillar inte den tanken.. vill vara här.. det är här jag hör hemma.. inte i Götet längre.... men jag ska försöka att njuta av dom sista dagarna här uppe tills jag kommer tillbaks nästa gång.. imorgon kommer ju Ricard och VI ska till skansen och allsång :) som jag längtar.. sen kommer mats på kvällen eller onsdag... får se vad vi hittar på... men nybakade bullar ska här ätas... och det är enbart för mats skull som vi bakat dom... det är kärlek d :) fast kanske lite för att vi oxå gillar dom... :) På fredag om alla barnen har vart snälla och lyssnat på oss vuxna och uppfört sig ska vi gå till grönan.. tror d var Lena och Orup... ska bli lite kuligt att gå tillbaks..kanske vågar mig på att åka "insane".. ska fundera på d iaf....vorre ju kul att ha testat... vet iaf att jag aldrig kommer åka fritt fall Tilt... då får man ge mig knark först och det är något som aldrig händer!!

För att summera min semester så får jag nog säga att den har vart den bästa jag haft på mycket länge.. har verkligen tagit dagen som den kommer... inte stressat för mycket.. vikt mycket sockor :) men framför allt bara umgåtts med mitt hjärta.... fått rå om varandra som man ska få göra när man e kär o galen och det har vart helt underbart... och på vägen har jag träffat några nya vänner.. en del helt underbara... speciellt vår "homse vän" med barn... riktiga guldkorn... som hon tar hand om oss.. d är en riktig vän d.. helt underbar!!

Har tagit massa kort men e seg m att lägga ut dom... ska se om jag kan göra ett försök innan jag åker hem,.. men lovar inget :)

Nä sängen och mysa!

TA hand om er alla!
KRamisar

1 kommentar:

  1. Vet inte om du lade märke till det, men vi sprang i stort sett på varandra i Sthlm.. Vallentuna.. Ser att du hade det bra, kul att höra! Ta hand om dig! //Erika (Uddevalla)

    SvaraRadera