fredag 14 augusti 2009

känslor..


Är både Lycklig och Olycklig på samma gång....Lycklig för att jag utan tvekan har träffat den mest underbaraste vackraste,snällaste, roligaste och givmildaste kvinnan... hon gör verkligen så att mitt hjärta slår 3 dubbla slag hur nu d e möjligt :) och Olycklig för samma sak att distansen mellan oss gör att mitt hjärta gör ont...min kropp värker efter närheten och kärleken som jag får från mitt hjärta...min kärlek...

Min kropp gör riktigt ont... kände efter 2 dar att jag blev rastlös o inte visste vart jag skulle ta vägen.. har haft henne så nära mig i 5 veckor...Jag saknar hennes beröring något grymt... lite sjukt hur man vänjer sig så fort vid saker... att bara få somna med sin kärlek, ligga tätt tätt intill, andas in hennes doft, bara känna värmen från hennes mjuka kropp mot min... och sen somna så... helt underbart.. kunde nästan känna att hon låg jämte mig första kvällen jag kom hem.. var lite tungt i hjärtat när jag insåg att d inte var så utan bara mina känslor som spökade... jag är och har inte varit mycket av en närhetsperson innan.. men alltid velat vara.. och jag har väl med facit i hand insett att jag funnit den personen som får mig att känna mig så trygg i mig själv att jag vågar släppa dom spärrar jag har haft i mig och vågar visa vad jag känner och tycker... och det känns helt underbart...känns som jag har hittat hem... helt jäkla wonderbar ;)
Har iaf gjort lite planer för den närmsta framtiden idag.. eller iaf ett steg i rätt riktning...har pratat m min regionschef och en för stockholms regionen och jag ska fixa lite ansökningar till måndag och skicka till han och sen gå och hälsa på några ställen när jag åker upp nu till nästa helg...bara och hoppas på det bästa... min regionschef gick iaf m på att jag skulle kunna vara tjänstledig i ett halvår om jag fick en annan tjänst vilket känns helt ok.. det är bara upp till min butikschef huruvida jag ska få ledigt... så nu får jag ju fjäska järnet....hon behövde visst en ny soffa eller vad hon sa.. jag fick ju en bra lön så vi får väl se... jag lovade iaf att jag inte skulle banga på posten grejen i oktober... jag menar vem vill inte se Pablo Roberto och Tomas Ledin :)
Vid denna tiden om en vecka ligger jag i min kärleks armar och sover riktigt gott... längtar ihjäl mig tills dess...ser fram emot all tid jag kommer spendera med dig.. du gör verkligen mitt liv så mycket rikare... är så enormt glad att jag har dig i mitt liv... vet inte vad jag skulle ta mig till om jag förlorade dig...du skulle fattas mig något otroligt... Jag älskar verkligen dig av hela mitt hjärta, kropp och själ, du är mitt hjärta min kärlek mitt allt.. för alltid!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar